Wednesday, October 5, 2011

Felicitari pedagogilor :)

Emotii maxime am avut azi cind copilasii m-au felicitat atit de oficial cu aceasta minunata sarbatoare. Pentru prima data in viata am fost felicitata si sunt mindra de mine, sunt mindra ca am ales aceasta profesie frumoasa. Stiu ca nu sunt mare pedagog, insa azi am simtit sentimentul acesta placut de a fi :)
Azi am inteles ca aceasta sarbatoare este una foarte superba, vesela, pozitiva cind fiecare are marea ocazie de a felicita dascalul lui drag - acea persoana care zi de zi, an de an a depus mare efort, dragoste, simpatie, rabdare fata de copii si fata de profesie.
Sa fii profesor nu este atit de usor, mai ales cind ai o clasa cu prea multi elevi, dar totusi dupa mine e o profesie frumoasa. 
Acestea sunt cadouri oferite mie din partea elevilor clasei a IV-a "A" a Liceului Teoretic "Mihai Eminescu", unde in timpul de fata sunt alaturi de ei :)


Felicit fiecare pedagog cu aceasta sarbatoare superba! Va doresc ca in zilele cele mai dificile sa aveti parte de  dragoste, rabdare, prosperitate, optimism si succese maxime!
Cu toata dragostea, Liuba!

3 comments:

  1. Ai fost învățătoare? Nu știam!:)) Oricum, foarte frumos gestul! Spre rușinea mea, eu nu știu când e ziua pedagogilor....
    Maria

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Maria,

      Am fost si mai sunt invatatoare :) iubesc ce fac, iubesc copii.

      Multumesc pentru vizita,
      Liuba G.

      Delete
    2. Cât mă bucur! Și eu îmi doresc să ajung, dar nu învățătoare: profesoară de română!:) Și mie îmi plac copiii, foarte mult! Eu credeam că ai doar grijă de cei doi micuți blonzi!=)) Dar, chiar dacă erau numai ei sub îndrumarea ta, tot ai fi fost la fel de importantă!

      Pupici, Liuba!

      Delete