Thursday, April 4, 2013

Sfat ingeresc - 03.04.2013

Azi am fost prea "busy" si nu am reusit sa-mi citesc mesajul de dimineatza, insa seara tirziu, cind am ajuns acasa l-am citit. Suna asa: "Free your mind of all negative thoughts, for we are helping." 
Ma bucur mult, fiindca am avut o zi nu atit de usoara, insa am putut sa ma abtin unde a fost nevoie, am alungat toate gindurile rele si am reusit sa imi fac ziua fumoasa. Le multumesc ingerilor pentru ajutorul lor. Yi multumesc Lui Dumnezeu pentru ingerii trimisi noua, pentru simplitatea si bucuria pe care ni-o da. 

Prieten drag, alunga-ti toate gindurile negative si orienteaza-te doar la frumos. Nu uita pentu ce traiesti!
Cu mult drag,
Liuba

4 comments:

  1. Eu nu mă pot abține așa ușor... E greu, după mine! Cred că ai multă răbdare, sau ești calmă din fire! Ce-i drept, și eu mă străduiesc, dar nu pot să mă controlez așa mult. Oricum, e un progres pentru tine!
    Felicitări!

    ReplyDelete
  2. Scumpa mea Maria, nu mereu sunt atit de puternica, insa reusesc alteori :)) Daca ma amarasc sau nu, orikum lukrurile ramin neschmbate si asta ma face sa nu imi incarc sufletul cu "energie negativa" transmisa de la cei din jur.
    Aveti grija copii frumosi!
    Liuba
    xxx

    ReplyDelete
  3. Frumoase ganduri!E minunat cand poti sa gasesti un echilibru ori macar sa incerci sa gasesti!E adevarat ca Dumnezeu ne e de ajutor,pentru că e pretutindeni!

    Ai grijă de tine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc pentru vizita si comentariu. Da, DUMNEZEU ne ajuta!
      Ai griji si tu copil drag!

      Delete