Monday, December 17, 2012

TODAY - 16.12.12

Frumos a fost azi, foarte frumos! Am fost cu Alex si Sophia la teatrul Ambasador, mi-a placut mult, chiar daca spectacolul a fost pentru copii :) Am dansat, cintat, bucurat, ris impreuna cu usruletul Charley si cu inca multi, multi alti copii. Spectacolul se numeste "Little Charley Bear and His Christmas Adventure". Copii atit de bucurosi erau chiar si Sophia, sora lui Alex, care are doar 15 luni se ridea si se bucura impreuna cu ceilalti copii. Dupa spectacol noi am continuat aventura (fara Charley) in Trafalgar Square, era atit de cald si bine ca nici nu iti venea alta idee decit sa stai acolo si sa savurezi din razele soarelui. Am facut multe poze, Alex m-a intrebat daca am banuti sa aruncam citiva in "fountain" :) am aruncat banuti, dupa asta imi spunea sa gasim o cale sa-i scoatem pe toti sa cumparam multe jucarii )))
In acest timp cit eram acolo o doamna s-a apropiat si m-a rugat sa faca o poza cu mine, a spus ca atit de dulce ma jucam cu Alex ca nu putea sa treaca asa fara sa imi spuna si fara ca sa faca o poza sa isi aduca aminte de momentele placute din Londra (era turist).
In autobus o batrinica mi-a cerut ajutorul, m-a rugat sa ma uit la coltunii pe care i-a cumparat pentru nepotica ei de 2 ani si sa ii spun daca ii vor fie prea mari or ba, i-am spus ca marimea e putin mare (nu am experienta, insa asa la ochi), insa culoarea e una exact perfecta (erau de culoare roza), batrinica a fost foarte satisfacuta de raspuns. Am ajuns acasa istoviti de oboseala, ni-am odihnit putin, dupa am scris scrisoare lui Mos Craciun intre timp Sashka a venit si el, am mincat pizza, am cintat, am desenat, am facut intrecere la fuga (Alex a cistigat), am construit castele  - A FOST FRUMOS... Alex mereu repeta cit de mult ne iubeste si ca vrea ca sa traim impreuna cu el, i-am explicat ca nu e atit de usor, insa el ne tot repeta ca va intreba pe tata si mama daca totusi e posibil.








Am uitat sa spun ca la spectacol a nins, am vazut azi zapada - A FOST MINUNAT!
Zile frumoase voua si fie ca linistea colindelor sa va aduca multa PACE!
Cu mult drag,
Liuba


2 comments:

  1. minunat, copil frumos! imi esti draga tare, tare!
    pupam pe Alex!

    ReplyDelete
    Replies
    1. multimim Roxana draga!
      Pupici la Andrei si la ingerasha!
      xxx

      Delete