Wednesday, March 28, 2012

my little friend Sophia

Sophia este mica si frumoasa mea prietena, am indragit-o din prima zi. E o copila gingasha si cu zimbet dulce pe buze, mereu zimbeste, mereu are chef de joaca, e un copil activ si plin de viata, o iubesc fiindca e prea scumpica, fiindca iubesc copilasii, fiindca ne intelegem prin zimbete si chicoteli, fiindca e o dulce!
In poza aceasta ne scumpeam )) si ne pozam singure )) ne era funny impreuna, faceam jocuri pentru babies si ne era tare vesel impreuna... aceasta era a doua zi dimineata, la data de 16.03.2012 (second day in London)
Imi place mult citatul ce o sa-l scriu mai jos, e un citat pur-adevarat, iar cind am fisat aceasta poza mi-a venit in gind acest citat, nu il cunosteam exact, l-am cautat, l-am gasit si acum il scriu mai jos :)

"Babies are handful sometimes, A heartfull all the time."

     Ii urez micii mele prietene tot ce e frumos si bine, sa cunoasca lumea si tot ce ne inconjoara doar prin frumos, sa vada si sa ajunga la urechiusa ei doar ce tine de frumos, sa ii fie aranjat tot pe etape si la momentul potrivit, sa intelega care e scopul vietii, sa poata sesiza frumosul din fiecare faptura, sa fie implinita si iubita, precum e iubita acum!!!
Cu mult drag Liuba!
     xoxo 



6 comments:

  1. Foarte frumos este citatul draga mea Liuba!Se vede pe fata ta dulce cat de mult iubesti copilasii.Domnul sa-ti asculte mica rugaminte pentru aceasta fetita scumpa Sophia!
    Te pup!

    ReplyDelete
  2. Minunate sunteti... asa s afiti mereu. Imbratisari!

    ReplyDelete
  3. @Camy
    Multumesc, stiu ca Domnul aude rugile noastre!
    Va pup pe voi, mii dor de dulciurile tale :))

    ReplyDelete
  4. @Claudia
    multumesc scumpo!
    te pup si imbratisaz cu drag :* ()

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vai cit de dragute sinteti. Noua ne este tare dor de voi mai ales sophiei!!! Pupici !!!

      Delete
  5. @ Natalia
    cit de dor imi este shi mie de voi, va pupik pe voi :***

    ReplyDelete