Thursday, March 29, 2012

mi-a fost dor de soare

Si ea se bucura de soare :)
Soarele e prietenul meu, natura e prietena mea, pasarile, animalele deasemenea...de citeva zile bune razele soarelui si natura vie imi completeaza sufletul cu caldura, frumusete, iubire, clipe de vis. Mi-era dor de zile cu soare, de soarele din Dublin (aici soarele e primit cu  mai mult drag de fiecare, fiindca nu e o zona atit de insorita), de hainute moi si subtiri, de iarba, de bronz, de rochite, de oameni fericiti, de gingasia razelor solare...
Atunci cind soarele e printre noi si  il simtim mai aproape totul merge mai cu succes, parca lumea uita de probleme si isi concetreaza gindurile la frumos, la puritate, la viata...
Scumpul meu Sashka, dorul de tine e mult mai mare, te missulesc in fiecare clipa si te vreau alaturi de mine, sa ne bucuram de clipe frumoase, sa ne plimbam cu piciorusele dezgolite, sa facem plimbari lungi, sa ne gingashim ca doi ingerashi... Te iubesc!!!

Cind soarele ne lumineaza din inaltul cerului, noi iesim mai frumoase, lumina lui puternica ne scoate in evidenta pura frumusete :)

Fetitele au iesit la bronzat :))

Veselie si zimbete

Dor mare de hainute scurte :)

Eu si lebedele :)

Imi place poza asta :P

Aici e cu doua zile in urma, era soare, insa curentii erau mai reci ))

Cu Alex - bombonelul!
Scumpii mei prieteni, va urez zile cu mult soare, sa nu aveti griji mari in aceste zile minunate si sa va zboare prin minte doar ginduri pozitive!
Cu mult drag, Liuba!

3 comments:

 1. Ah! Liuba ca de obicei cand zambesti tu rasare soarele! Mii de imbratisari!!!!!

  ReplyDelete
 2. mm multumesc Maria, scumpo!
  Te pup cu drag!!! :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. salut liuba, te invit la o leapsa. intra pe blogul meu si vezi ce ai de facut.
   dupa ce ai raspuns la intrebari dami un coment cu linkul de la postare.
   mult noroc:P
   http://timpul-liber-didix.blogspot.com/2012/04/despre-carti.html

   Delete