Monday, August 15, 2011

La Multi Ani Sashka-Iubire!!!


Sashka iubirea mea face azi 25 de ani.
La multi ani iubirea mea !!! 
Esti atit de departe de mine in aceasta zi speciala, imi lipsesti mult, insa ma bucur, ma bucur din suflet ca te am, ca te pot iubi, ca iti pot auzi vocea plina de dragoste, ca te pot alinta, ca iti pot povesti orice, ca avem idei/giduri/principii comune, ca ma poti completa, ca ma faci sa rid zilnic, ca iti pot scrie aceste rinduri direct tie, ca esti sotul meu, ca imi esti cel mai mare prieten, ca peste putin timp o sa fim impreuna si ne vom bucura de orice secunda petrecuta alaturi, ca te am in viata mea, ca iti pot spune La Multi Ani fericirea mea!!! 
Te iubesc mult, iubesc orice la tine: zimbetul tau, vocea ta, ochii tai, gingasia ta, sufletul tau, inima ta, bratele tale ... 
 Iti urez ca toate dorintele sa se indeplineasca repede, usor si frumos! Iti urez fericire maxima, caldura sufleteasca si ca fericirea noastra sa se mentina vesnic!
Am si un mic cadou pentru tine, stiu si cred ca o sa-ti placa :) Ma tot framintam oare ce surpriza sa-ti fac si iaca in una din zile mea venit idea de a broda ceva, ceva special pentru tine! 




Te iubesc mult. La Multi Ani Sashka !!!

10 comments:

  1. frumos! La multi ani lui, la multi ani voua! e frumoasa dragostea voastra! Fiti binecuvantati!

    ReplyDelete
  2. Multumesc din suflet Iulia. Esti foarte draguta :*

    ReplyDelete
  3. Va urez multi ani fericiti si impreuna si putere de a trece peste distante!

    ReplyDelete
  4. La multi ani si din partea noastra, desi cu mare intarziere ... sa iti traiasca si sa fiti fericiti impreuna, mereu tineri si zambitori! Pe cand si un copilas ca rod al iubirii voastre? Asteptam vestea cea mare :) Te imbratisez cu drag. Vali.

    ReplyDelete
  5. Multumesc din toata inima Valy. E frumos oricind sa zici cuvinte si urari de bine! O sa vie si la noi ziua cea mare :) Va imbratisez si pup cu drag xoxo

    ReplyDelete
  6. La multi ani lui Sasha, la multi ani tie si la multi ani impreuna sa aveti!
    Cat mai multe impliniri si dragoste la maxim!!!

    ReplyDelete
  7. Cu mari intarzieri vin si eu sa-ti felicit sotul:LA MULT ANI lui si la multi ani amandurora!!!
    Domnul sa va tina tot asa sa va iubiti muuuult si peste 10 ani,20 ani,30 ani pana la moarte.
    Fiti binecuvantati!!!

    ReplyDelete