Sunday, March 13, 2011

Exhibition of cross-stitch

Vineri, 11 martie impreuna cu Sasha am vizitat expozitia "Broderie si goblen, arta si pasiune". Expozitia a fost deschisa publicului in incinta Muzeului Tinutului Cahul, de la 9 martie pina la 19 martie 2011. Am avut o zi frumoasa si desigur am fost impresionati de lucrarile exspuse. Deasemenea am facut o multime de poze si o parte din ele le voi afisa mai jos. Pe fiecare lucrare este afisat numele si virsta autorului. 
Vizionare placuta!!!


























































6 comments:

  1. Vai, Liuba, multumesc de mesaj. Nici nu m-am gandit ca in regiunea Cahul sunt atatea broderite... respect mare Sudului Moldovei, lucrarile sunt multe si toate variate. Imi inchipui cu ce placere ai vizitat aceasta expozitie. Bravo mesterirelor!

    ReplyDelete
  2. Multumesc!!! Sunt si broderitze si brodari(adica barbati), am vazut printre lucrari si nume de barbati. La Cahul sunt talente:)

    ReplyDelete
  3. Oh, ce interesant! eu nu am observat nume de barbati, dar e foarte surprinzator. Eu am observat insa ca broderitile sunt de diverse varste, si ma bucur ca multa lume inca mai practica acest hobby, si mai mult ca atat sa aud ca si barbnatii sunt atrasi de aceasta ocupatie ;) bravo, Cahulenilor!

    ReplyDelete
  4. Nu am pozat, dar am vazut, din neatentie am uitat sa pozez una din lucrarile barbatului cela(ca a fost doar unul singur). Eu tot ma bucur, nu am fost cointeresata niciodata de broderii, dar acum ymi plac mult :)

    ReplyDelete
  5. Liuba ce bine imi prinde escapada asta pana le tine, m-ai scos din starea de tristete cu asa lucruri frumoase. bravo Liuba, ca te gandesti si la noi sa ne odinesti ochiii cu minunatiile astea! felicitari si tie si lor! minunate maini si minunata ideea ta! te imbratisez...nu am mai calcat intr-o galerie de ani buni, asa ca uite ca mi-ai mai alinat un dor! multumesc din suflet! Noi suntem bine, chiar daca nu pot scrie inca nimic! Matei e vesel si sanatos! sa nu-ti faci griji pentru noi!

    ReplyDelete
  6. Ma bucur ca sunteti bine si ca me-ai scris!!! Ymi pare bine ca vau placut lucrarile noastre de la Cahul :) Va imbratisez, aveti grija!!! Pupici lui Matei :*

    ReplyDelete