Saturday, March 12, 2011

Planse de colorat pentru cei mai mici

Planse de colorat pentru cei mici, plansele sunt pe puncte, adica de la 1, 2, 3 ...
Copilul trebuie sa uneasca punctele in ordine crescatoare, dupa ce se primeste desenul in intregime il va colora.
Spor la treaba copii !!!

















4 comments:

  1. Liuba, o sa printez si eu imaginile si voi incerca cu Matei; astfel macar privindu-ma pe mine cum lucrez pe planse, va intelege cumva ca o linie, figura geomaetrica, forma, imagine sunt toate formate dintr-o (in)finitate de puncte. Cred ca va fi uimit de rezultate!
    ... Oricum, aproape ca raman fara idei, caci doreste atat de multe noutati si trece atat de repede peste toate, incat chiar nu mai stiu ce sa mai fac cu el in lupta impotriva plictiselii!! Abia astept toamna aducatoate de acces la gradinita si la idei noi si multe, multe, multe!
    Pana atunci tu esti oaza noastra de nou si muza in ale creativitatii. Ce m-as face eu fara Culegerea ta de idei? Asa ma bucur ca-ti faci timp sa scrii!! Tinem pasul cu tine si-ti dau de stire daca avem rezultate interesante!!Cu mare drag iti multumesc pentru tot!

    ReplyDelete
  2. Draga Maria&Matei sunt bucuorasa ca va am!!! Ymi face placere sa afisez ceva interesant si creativ. Acum am practica, sunt supra incarcata cu de toate si nu am mult timp sa mai stau pe la calculator, dar in schimb iubesc ceea ce fac, sunt inconjurata de copii zi de zi si asa voi fi pina in mai. Ymi sunt dragi, yi iubesc pe toti, chiar si pe cei mai putin buni :) :) Aveti grija, va imbratisez.

    ReplyDelete
  3. @ Liuba draga, daca esti aglomerata atat de mult si daca aceasta aglomerare cuprinde in ea copii, creativitate si veselie la un loc...apoi, esti un om fericit! Sport la treaba, nu-ti face griji, caci noi tinem pasul cu tine; nu ne lasam, chiar daca suntem micuti! te imbratisam!!

    ReplyDelete
  4. Multumesc! Ymi sunteti dragi. Va imbratisez!!!

    ReplyDelete