Saturday, November 8, 2014

Klaus Werner Iohannis Presedinte!!!

Sunt Liubovi Guigova, nascuta in Rusia, crescuta in sudul Rep. Moldova si traiesc in Anglia (Londra) de 2 ani. Mama este rusoaica (cetatenie rusa), tata bulgar(cetatenie bulgara) si eu moldoveanca (cetatenie romana). Etic vorbind sunt jumatate bulgaroaica si jumatate rusoaica asa cum parintii mei fac parte din aceste origini, dar ca si nationalitate ma consider moldoveanca, pentru ca in Moldova am crescut, acolo am facut studiile complete, acolo am petrecut cei mai multi ani invatand si respectand traditiile, obiceiurile, valorile si sistemul de trai din Rep. Moldova. Telul acestui articol nu este sa ma cataloghez drept ce natie sunt. Este important sa raman om in aceasta viata si fiind copil mixt in Londra pot spune ca ma mandresc de faptul ca sunt romanca-basarabeanca. Sunt un om ca oricare altul si punctum! 
Acest articol al meu nu este ca toate celelalte, este unul ce tine de politica si anume de politica tarii romanesti, de asemenea vreau sa mentionez ca nu sunt deloc si nu am fost niciodata cointeresata de politica, insa daca e vorba de ceva serios ma pot implica, documenta, informa sau raspandi informatia acumulata. Nu cred ca eram sa scriu aceasta postare vreodata daca nu mergeam acasa in luna Octombrie si daca nu vedeam "prea multele" reclame afisate pe intreg teritoriul Romaniei cu inscriptia: "Victor Ponta Presedinte". Nu cred ca e corect si nici ieftin sa se afiseze fara limita inscriptii de acest gen. Aceasta metoda de advertising a dus in eroare multi romani care au mers la vot ca la cea mai mare sarbatoare, dar fara sa se gandeasca macar un pic la situatia tarii de dupa acest eveniment. 
Scopul acestei postari este de a incuraja pe cei ce vor ajunge sa imi citeasca srierea, pe cei ce vor merge la vot la data de 16 noiembrie. Incurajez pe toata lumea in primul si in primul rand sa mearga la vot, sa aleaga anume pe acea persoana care crede ca merita sa conduca un popor inteligent, un popor care a uitat sa se aprecieze la justa voloare, dar care mai poate inca fi salvat!

PS: Marea mea dorinta este ca macar de data aceasta Romania sa se aleaga cu un conducator inteligent, talentat, pozitiv, iubitor de popor. Eu voi vota pe Klaus Werner Iohannis si voi fi trista daca va fi ales celalalt candidat ca presedinte. 


Sa aveti un weekend minunat!!!
Cu mult drag,
Liuba G 
xxx

19 comments:

  1. haha dont understand dear friend...but blessings for you...soraya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you love for your comment! It is a political concept and will not translate this time :)

      Have a beautiful weekend!!!

      Delete
  2. Replies
    1. Ma bucur mult, trista sunt pentru tinerii care inteleg lucrurile gresit.

      Delete
  3. De ce Klaus?! Pentru ca nu a pus atatea afise?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu acesta e motivul! Poporul are nevoie de un om ca el (exemplu bun e Frumosul oras Sibiu). Poporul vrea pe Klaus Iohannis si nu pot sa inteleg de ce el s-a ales cu doar atatea voturi cand toata lumea cere pe el. Cred ca am fost explicita :)

      Weekend frumos sa aveti,
      Liuba G.

      Delete
    2. oricum cred ca va fi ales Ponta... il cam sustin multi (nu neaparat oameni simplii si am impresia ca si altii din afara), asa ca are sanse de 90%...

      Delete
    3. Si ce te-a impresionat negativ la Ponta?

      Delete
    4. Nu vreau sa scriu multe detalii despre nimeni dintre candidati, insa stampila mea va merge la Klaus :)

      Delete
  4. Liuba, eu nu pot vota!:) În schimb, votează bunicii....

    Mami trebuie să nască zilele astea... un Gheorghiță! :) Și pentru noi, el o sa fie "președintele"!;))

    Te pupic, Liuba!!<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Copila mea deosebita, ma bucur mult ca o sa va imbogatiti cu inca un Gheorghita. Ohhh ce bucurie mare mi-a adus mesajul tau.

      Ce frumos ai zis: "si el o sa ne fie presedintele".

      Te pup scump, Maria!

      Delete
  5. I cannot profess to know anything about Romanian Politics but I feel your passion. Wishing you a lovely weekend my friend Lucy x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Lucy, thank you very much for your lovely comment :)
      Hope you had a marvellous weekend! x

      Delete
  6. Cum Macovei am dedus ca nu va avea putere de convingere, inca, am votat cu Iohannis si ma bucur ca am ales bine.
    Doamne ajuta la mai bine, prin munca, prin dezvoltare! Am vazut in Sibiu, se poate... oricine poate participa la asta si nu trebuie sa fii la conducere.
    Bravo Liuba, te pupacesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce bine ai zis scumpa mea: " oricine poate participa la asta si nu trebuie sa fii la conducere."
      Te pup scumpo!

      Delete
  7. Abia acum am citit postarea, nu stiu cum de am ratat o :D
    Imi plac gandurile tale! Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. asa tu acum super busy hehehehe

      Multumesc Ira! Te pup si eu back!

      Delete