Saturday, March 10, 2012

Kony 2012

     
     Pe facebook la unul din prietenii mei (Teo jubea) am văzut ca satus "Kony 2012" am fost curioasă să cercetez ce-i aceasta, am gasit multă informație la acest subiect, după care am privit și filmulețul. Ce pot spune???? am rămas uimita de ceia ce se petrece în lume, de aceia că "noi" nu cunoaștem ce se întimplă în lume cu copii acestei planete. În filmuleț este menționat că 99% din întreaga lume nu-l cunosc pe acest om rău - Joseph Kony, pînă în această clipa și eu făceam parte din acest procentaj  :)
Lumea se schimbă rapid și fiecare dintre noi este capabil să o schimbe, nu doar prin faptul ca sugerează un lucrul sau altul, dar prin aceia de a se implica, a realiza ceva, a duce ceva început pină la capăt.
Sper din toată inima ca acest proiect să își atingă scopurile propuse, defapt, nu doar să le atingă, ci să și le realizeze pînă la termenul limită. 
Copil - soldat din Uganda
     Sunt interesată de această istorie, fiindcă îmi e milă de acești ”sărmani copii” care cineva îi răpește și după aceia îi forțează să-și ucidă proprii părinți. Pe acești micuți îi transformă în soldați, nu poate fi copilul soldat, e ceva mai mult ca absurd, e imposibil așa ceva. De ce cineva își poate permite așa ceva? De ce copilul trebuie sa se transforme în ceva ce nu i se potrivește? De ce o fetiță nevinovată ar trebui sa se transforme în ceva îngrozitor? De ce acești copii nu pot sa se bucure de o copilărie frumoasă? De ce copii trebuie să trăiască cu frică?
Sper că Bunul Dumnezeu aude inimile și rugile noastre și vede inimile acelor ce au lansat acest proiect, sa dea Domnul ca la 31 decembrie 2012 lucruile sa fie total inversate!!!
Dacă te interesează și pe tine cine este acest Joseph Kony iți poți lua 30 minute din timpul tău pentru a viziona acest filmuleț.



2 comments:

  1. AM AUZIT SI EU DESPRE ACEST KONY! BRAVO DOREAM SI EU SA SCRIU UN ARTICOL DESPRE EL DAR MI-AI LUAT PE DIN-AINTE

    ReplyDelete
  2. multumesc Madalina! :))
    Scrie, fiindca le vei face cunostinta perietenilor tai despre acest "KONY"!
    ginduri frumoase tie, scumpa!

    ReplyDelete