Wednesday, July 13, 2011

A walk on the boat

Simbata, 09.07.2011 am decis sa mergem la pescuit, nu am mai mers niciodata la prins peste, insa acum pot spune ca e frumos sa stai pe mal si sa astepti pestii sa se agate de cirlig, zic asa de parca am prins ceva, nu am prins nici un peste, la undita mea nu se agatau pestii :))). Am petrecut timpul in acea zi alaturi de Sashka, parintii lui si nepoteii Oliver si Alex. M-am simtit minunat alaturi de Sashka si ceilalti membri mie dragi, a fost o zi cu mult soare, dar putini pesti :))) Am vazut cocostirci, sobolani de apa, nu am mai vazut pina acum un sobolan de apa, m-am speriat cind l-am vazut mergind pe marginea baltii, Oliver s-a luat la fuga dupa el, dar el a fugit in apa. 
Cel mai mult mea placut plimbatul cu barca, tatal lui Sashka are barca, el cind merge la undit nu uita sa ea si barca asa ca am avut ocazia sa ne plimbam cu barca. 
Mai jos o sa afisez o imagine cu cocostirci, am trecut pe linga ei si Sashka din mers ea fotografiat.


Aici Oliver umfla barca, mai bine zis o pregatea pentru plimbat


Priveam balta cu mult drag 


Alex in culmea fericirii


Aici noi doi la o mica plimbare cu barca, pozele sunt facute de mamica lui Sashka.
Barca se misca pe balta din afara orasului nostru.
Ne-am simtit super de liberi inconjurati de o frumusete pura cu miros de natura. Iubesc natura, mai ales alaturi de scumpul meu Sashka.












6 comments:

  1. M i n u n a t e pozele!
    Natura,nepotuii,tu,S.,barca...,totul atat de simplu,dar ATAT de frumos...

    Dandusa

    ReplyDelete
  2. Parca sunt imagini dintr-un editorial de succes: doi indragostiti, soare, natura in plinatatea ei, copii, barca... superb pur si simplu!

    ReplyDelete
  3. wowww multumesc Maria de cuvinte frumoase :*

    ReplyDelete
  4. sunteti foarte frumosi si se vede ca sunteti si fericiti :)

    ReplyDelete