Monday, June 20, 2011

Happy day !!!

Azi sunt in culmea fericirii, a sosit sotul meu din lumea mare, nu va pot exprima bucuria care o am in mine... :)))
Dimineata dormeam, suna telefonul, era deja aproape 8, insa eu am ridicat receptorul buimaca, nici nu m-am gindit ca o sa aud glasul dulce a iubitului meu. Zice: iubirea-frumoasa tu dormi? eu zic da, dupa observ ca suna nu de pe numar strain, ci de pe al nostru (moldcell), am tresarit repede si zic da Sashka si el imi spune ca e tare aproape de Cahul, eu tare m-am bucurat, repede m-am trezit si il asteptam, stateam la fereastra si urmaream fiecare masina :)))))))) si in sfirsit vad ceva cunoscut, offfffff ce bucurie in sufletul meu am simtit, am coborit jos in o rasuflareee :))))) ne-am cuprins ca doi ingerashi - nu ne venea a crede ca ne revedem, asa moment frumos cu zimbete si fericiri pe capul nostru. Acum Sashka doarme ca un ingerash - e prea obosit, insa eu il veghez si ma bucur pentru ca suntem impreuna, il am aproape foarte aproape, nu e departe cum era ieri sau in zilele precedente. Ii multumesc lui Iisus ca Sashka a venit cu bine, ca la pazit de orice in tot acest timp, ca a ramas tot acel Sashka vesel, plin de viata, iubitor ... - il iubesc mult !!!
Dupa o despartire de aproape 3 luni, in cele din urma a revenit sotul meu drag acasa si sunt tare, tare vesela!!!
Va urez dragii mei prieteni o saptamina frumoasa plina cu soare si voie buna !!! 

10 comments:

  1. Ma bucur pentru voi mult! Sa ramaneti asa tineri, fericiti si iubindu-va toata viata!

    ReplyDelete
  2. Inca o data iti spun ca ma bucur foarte mult ca sunteti impreuna si sa aveti parte numai de clipe frumoase si poate....ceva cu ochi?hi,hi....Fericire maxima si pupici.

    ReplyDelete
  3. hahaha multumesc Beatrice !!! pupici dulci voua :****

    ReplyDelete
  4. Sa nu-i mai dai drumul vreodata!:)
    Zile de miere si fericire sa aveti toata viata, asa ca acum...

    Dandusa

    ReplyDelete
  5. multumesc draga mea de cuvinte frumoase venite din inimioara ta... Nu ii voi mai da drumul, asta a fost cea mai mare despartireeeee (3 luni) si a fost una grea, insa acum suntem together si in culmea fericirii :)))))))

    ReplyDelete
  6. Tocmai am citit ,,happy day''si mi-a placut atat de mult de cum vorbeai de sotul tau.Ma bucur tare mult ca ai un sot atat de minunat si pe care il iubesti si te iubeste.Sa sti ca Domnul te-a binecuvantat.Sa va iubiti tot asa de mult toata viata.O zi cat mai frumoasa iti doresc.
    Te pup dulceeee!!!

    ReplyDelete
  7. Multumesc frumos Camy de cuvinte frumoase!
    Sa aiun weekend minunat alaturi ce scumpeii tai. Te pupik :***

    ReplyDelete