Thursday, May 19, 2011

Crafts for kids

Toate aceste meserii minunate pentru copii sunt facute din resturi de materiale, care sunt in fiecare casa. Ca de exemplu: sticle si capace din plastic, paharele de la iaurt, smintina, tuburi de la cocktail, cutii de carton de la lapte, suc, ceriale ect.
Aceste si inca multe alte meserii pentru copii le putem vedea pe saitul  www.looledo.com
La fiecare meserie sunt anexate etapele confec'ionarii jucariei + video (in limba engleza)


16 comments:

  1. Superbe!! Cred ca matei si le-ar dori pe toate!! Voi lucra impreuna cu el cateva si iti dam de stire! Chiar am strans in ultimul timp materiale de genul celot care trebuie aici, astfel ca doar elan si voie buna ne mai trebuie!
    Multumim, Liuba!!

    ReplyDelete
  2. ma bucur mult!!! Chiar me-ar placea sa va fie de folos!!! cu cea mai mare placere postez tot ce gasesc util pentru pitici !!! Va pup si imbratisez, mi-a fost dor de voi xoxo

    ReplyDelete
  3. wow ce fain... uite ca ne ai dat noi idei de lucru cu copiii. Chiar e ceva de incercat si de lucrat. Sigur vom gasi prin casa materiale de care ne impiedicam tot timpul. Iti multumim Liuba!

    ReplyDelete
  4. ma bucur mult draga Vavaly ca va sunt utile si sper ca cei mici cu drag se vor juka cu jukariile confectionate de ei. Mult spor la treaba voua!!!

    ReplyDelete
  5. Liuba imi dai voie sa postez, cu link catre tine desigur, si eu acest articol? Vreau sa lucrec ceva de aici cu Matei si sa public si toate acestea. Astept raspunsul tau! Imbratisari multe, multe!

    ReplyDelete
  6. da Maria posteaza !!! Va imbratisez cu drag !!!

    ReplyDelete
  7. Super faine!Ce inseamna sa ai imaginatie.Te pupam dulce.

    ReplyDelete
  8. Multumesc Beatrice, va pup dulce xxx

    ReplyDelete
  9. Ce dragute sunt! :) Vreau sa fiu din nou copil!!! :P

    ReplyDelete
  10. Am lucrat , uraa, sunt asa de incantata. Am realizat sera pentru plante, participam la concurs cu ea. Abia astept sa mai fac si alte lucrari de aici. Multumesc !

    ReplyDelete
  11. Buna, Liuba! Am urmat un link recomandat de Valy si am nimerit intre jucarii. Eu sunt un copil mare, asa ca ma bucur ca am ajuns aici. :)
    Multumesc pentru linkul catre looledo. Au articole superbe.

    ReplyDelete
  12. wowwwwwww Vavaly ma bucur mult, am fost in vizita la voi, sunt fascinata de lucrarea voastra... cu placere pentru voi fac asta si mi se bucura sufletul stiind ca postarile mele va sunt de folos.

    ReplyDelete
  13. Buna, Amy! Ma bucur ca mai sunt si copii mari, eu tot sunt un copil mare :)) Cu placere, sper ca sunt de folos si copiilor mari articolele de pe looledo :))

    ReplyDelete
  14. cand voi reusi sa fac ceva cat de cat asemanator ca acolo, ma voi lauda. :)

    ReplyDelete
  15. voi fi cea mai happy atunci cind te vei lauda :))) spor la treaba!!!

    ReplyDelete