Tuesday, April 5, 2011

Flori din gradina mamei

Acum doua zile scumpa si buna mea mamica a fost in vizita la noi, si fiindca ea este destul de originala mi-a adus flori din gradina ei, demult nu am fost acasa la parinti si deaceea m-am uimit ca deja narcishii au inflorit si sunt  asa de frumosi, insa asa este - ei deja au inflorit si citiva din ei stau la noi in camerutza si cind ma uit la ei imi aduc aminte de mamica mea grijulie.
 Imi iubesc mama si sunt cea mai fericita ca imi este alaturi si are cine ma intreba cum ma simt si de am dispozitie. Iubesc sa stau de vorba cu ea ore in sir si sa discutam de toate si despre toate, ea imi este cel mai bun sfatuitor si tot ce ma invata este spre folosul meu. Iubita mea mama iti multumesc ca ai o asa inima mare si un suflet curat, ca ai un comportament deosebit fata de toti ...
Niciodata nu me-ai ales prietenii, niciodata nu ai spus "NU" la parerile, ideile, opiniile mele - TU ai fost acea care mereu m-ai inteles si m-ai mingiat cu vorbe dulci, sincere, delicate ... Mama, mereu mi-ai adus bucurie, fericire, incredere... Dulcea mea mamica mereu te port in inimioara si te voi purta o vesnicie.

Esti cea mai buna, dulce, zimbitoare, desteapta, inteleapta, puternica, sincera, iubitoare, deschisa, blinda, binevoitoare, draga, amabila ... Domnul te-a inzestrat cu toate calitatile bune!!! Domnul sa te ocroteasca si sa te pazeasca de orice!!! Iti vreau binele si ma voi ruga mereu lui Iisus sa te tie sanatoasa si fericita!!! Meriti tot ce e mai frumos !!! Te imbratisez cu drag scumpoooooooooooo!!! Multumesc pentru flori frumoase !!! Intotdeauna ai avut cele mai frumoase flori... 

6 comments:

  1. Ai scris tare frumos!Mi-ar place sa pot fi si eu asa o mama buna,iar fiica mea sa nutreasca astfel de sentimente frumoase.Sa fiti sanatoase amandoua pentru a va bucura una de alta.Intr-adevar sunt frumoase florile.Pupici de la noi.

    ReplyDelete
  2. Multumesc Beatrice!!! Sunt sigura ca esti si vei fi o mama minunata. V-am pupat :*

    ReplyDelete
  3. Of! Liuba mi-ai umplut inima de duiosie si bucurie! Esti un copil atat de bun, de bland si de simtitor, iar pe mama ta, desi n-o cunosc, o indragesc tocmai pentru ca ti-a dar libertatea de a creste frumos, descatusat si iata cata dreptate a avut; fara constrangeri un copil de dezvolta armonios, iar tu esti cea mai buna dovada ca Dumnezeu daruieste copiilor comorile parintilor. Sunteti o familie tare frumoasa! sa o iubesti si sa o respecti asa toata viata ta; mama este ca o icoana: alina, iubeste si daruieste libertate! e minunat!

    ReplyDelete
  4. Multumesc Maria pentru cuvinte scumpe!!! Esti o mamica superba !!! Domnul sa va ocroteasca, pe voi pe toti!!! Va imbratisez cu mult drag ()

    ReplyDelete
  5. sint absolut deacord cu ce ai scris liubelu ba mai mult as mai adauga la cele scrise ca si sashka te intreaba mereu cum te simti, si pentru mine tu esti floricika mea care cind ma uit ma bucur doar privindute kiss ya so much!!

    ReplyDelete
  6. Multumesc scumpule!!! Miss u :*

    ReplyDelete