Saturday, April 2, 2011

Ce pot face miinile dibace

Aceste minunate lucrari sunt a elevilor clasei I-a "A". De ea-ti fi vazut cu cita delicatetze si interes lucrau asupra animalutelor, cu cita grija puneau bulinele buburuzei cu minutele lor gingase.
Cit de frumoasa este viata alaturi de copii, cit de placut este sa vezi zimbetul lor fara nici un motiv, cit de dulce suna vocea lor ... Fiecare are felul sau de gingasie si puritate, fiecare are specificul sau... Yi iubesc si atunci cind ii urmaresc cu privirea analizindu-i simpt o bucurie, dar nu e bucurie, e ceva mai superficial, e o bucurie a sufletului care nu o pot descrie... 
Ynsa mi se rupe inima cind vad neglijenta din partea celor maturi... De ce  am uitam ca am fost si noi copii? De ce am uitam ca si noi am fost neglijati? De ce am uitam ca si noi asteptam mingiere? De ce nu avem inima de copil? De ce crestem in duritate? ...
Hai sa avem inima de copil!





4 comments:

  1. Foarte frumoase si gingase aceste lucrari ale copiilor. Au acest talent copiii, de a se apleca cu mare seriozitate asupra tuturor lucrurilor mici. Asa este, avem de invatat foarte mult de la copiii nostri. in atelierul nostru virtual am pus si eu poze cu ferma animalelor creata de mine si Dante. Te astept in vizita, sigur iti va placea : http://virtualworkshop-copiisimamici.blogspot.com/2011/03/pentru-ca-primavara-este-aproape-si.html. Spor la lucru cu copilasii!

    ReplyDelete
  2. Ah! Liuba tare mult mi-as dori ca si Matei al meu sa aiba langa el un educator/invatator ca tine. E minunat sa vad ca exista oameni potriviti in locurile potrivite, iar tu esti o minune de om care meriti din plin sa traiesti si sa creezi, sa te bucuri alaturi de copii! Minunata Liuba, cate delicatete sufleteasca dai dovada; sa nu te schimbi niciodata, sau poate e mai bine sa te schimbi alaturi de cei micuti, sa cresti si sa sporesti in dragoste si nadejde ca prichindeii tai! Te admit foarte mult, esti un om grozav!!

    ReplyDelete
  3. Multumesc mult Maria de cuvinte frumoase! V-am indragit mult, ma bucur ca va am, pupici micutzului Matei :*

    ReplyDelete