Friday, April 29, 2011

Cats, cats, cats ...

     Ieri, 28 aprilie 2011 impreuna cu Asea (nepotica mea) am vizitat-o pe mama lui Sashka si fiindca era un timp minunat am hotarit sa nu mergem cu autobusul (cu toate ca am mers cam o ora si ceva).
Cind seara am ajuns acasa obosite (fiindca Asea a ramas peste noapte la noi) am inteles ca a fost "ziua pisicilor" :)))
De ce o spun? fiindca  pina sa ajungem acasa am vazut/pozat 4 pisici, toate frumoase, diferite si atunci cind le pozam nici nu se clinteau din loc, cu toate ca imi parea ca acus vor fugi din loc.
 Cel mai interesant este ca toate pisicile le-am vazut in regiunea unde locuim noi. Atunci cind am vazut prima pisica (sura si pufoasa) mea venit ideea sa o pozez, fiindca dormea atit de dulce de nu puteai sa treci fara a o baga in seama.


Pisicile negre le-am vazut cam la 2 minute de blocul nostru, deja cind ne reintorceam.


Pisica sura cu alb era drept la intrarea blocului nostru. Imi aduc aminte cu drag de ele, parca le vad pe toate cu ochisorii mari si tinta la aparat. offfffffffff.....











Pisici ... Imi pare ca chiar cuvintul suna foarte special.
Imi plac pisicile, ele sunt atit de minunate, pufoase, libere, independente... 

4 comments:

  1. Doamne,dar ce seamana nepotica cu tine!Doua frumoase.Cat despre pisici,sunt tare simpatice si haioase,dar prima este un exemplar tare frumos.Te pupam cu drag.

    ReplyDelete
  2. Multumesc draga Beatrice, prima esti care imi spui ka nepotica seamana cu mine :) Da prima e un model deosebit. Va imbratisez cu drag ()

    ReplyDelete
  3. Si eu iubesc pisicile la nebunie. Am zis ca atunci cand o sa am casa mea va fi ca o gradina zoologica numai cu pisici si catei. Eu iubesc toate animalele, dar in special pisicile si catei.
    Hug, Liuba!

    ReplyDelete
  4. Ai idei minunate draga Diana, eu tot iubesc animalutele foarte mult! Iti doresc sa ti se realizeze visul :)
    Hugs, Diana!

    ReplyDelete