Thursday, February 17, 2011

Aplicatii pentru copii: Casuta, corabioara, masinuta

Aplicatiile dezvolta la copii independenta, rabdarea, acuratetea etc.
Atunci cind copii lucreaza cu aplicatii este bine sa lucreze cu piese de dimensiuni mici, sa taie figurile si sa le lipeasca - toate acestea imbogatesc abilitatile motorii la copii. 
Sper sa placa micutilor prima colectie publicata de mine.
Spor la munca la cel mic si la cel mare!!!




5 comments:

  1. Liuba, aceste aplicatii m-au entuziasmat la culme!! maine le printez, sa vad ce iese din joaca cu Matei, mai ales ca tot ii place sa decupeze si sa foloseasca lipiciul... ideea e fantastica, stai sa vezi cand or vedea fetele...sa vezi bucurie printre noi, dar si printre pitici. Esti de nota 10!!
    ..uite vezi, astea nu mi-ar fi trecut prin minte sa fac cu Matei, dar pentru asta am prietenii, nu-i asa? Te imbratisez Liuba!! Ura!! ..avem acitivitati noi pentru Atelierul nostru de creatie, si asta datorita tie, draga Liuba. Multumesc!

    ReplyDelete
  2. Liuba, te rog sa mai publici posturi cu aplicatii ca acestea; sunt foarte, foarte interesante. Sunt asa de bucuroasa ce te-am gasit!!

    ReplyDelete
  3. Liuba, daca ai timp sa arunci o privire si la mine, am facut aplicatiile recomandate de tine, sunt o minunatie, asa ca multumesc din suflet!!! Deja le-am aruncat o provocare si Mihaelei si lui vavaly sa le lucreze cu micutii lor! ai avut o idee grozava cu acest post despre aplicatii! te rog sa mai publici asemenea aplicatii! sunt grozave!! te imbratisez!

    ReplyDelete
  4. Maria cit de mult ma bucur ca va sunt de folos materialele mele pe care le public, vizitez imediat si blogul vostru sa vad cit de faine sau primit... o sa public astfel de "minunatii" cum ai spus tu. Va imbratisez!

    ReplyDelete
  5. O idee super! Si pentru ca esti comunicativa si iubesti oamenii, te astept pe www.euphoria-libra.blogspot.com

    ReplyDelete